https://twhack.com
Slider Image

alarem

Rutin Enjing pikeun Angkatan Android Anjeun Bangun sareng Ngamimitian Poé Anjeun ku Nyaliksik Barcode-alarem
  • alarem

Rutin Enjing pikeun Angkatan Android Anjeun Bangun sareng Ngamimitian Poé Anjeun ku Nyaliksik Barcode

Android: Kami parantos ngabagi ton aplikasi jam alarm Android didieu sateuacan, tapi Rutin Isuk nyandak pendekatan anyar anu seger pikeun maksa diri ngahudangkeun. Nalika alarem pareum, anjeun kedah nyeken barkod-sapertos, anu aya dina karton jus jeruk dina kulkas — supados mareuman. Seueur jam alarm ngusahakeun milari cara anu palinter pikeun ngabebaskeun anjeun tina ranjangna améh mareumanana, dina ngarepkeun yén anjeun parantos bangun, anjeun bakal hudang hudang pikeun leres-leres nyampurnakeun dinten anjeun. Na
Nyetel Alarmeu Jauh Musik Pikeun mastikeun Ka Anjeun Sareng énjing-alarem
  • alarem

Nyetel Alarmeu Jauh Musik Pikeun mastikeun Ka Anjeun Sareng énjing

Anjeun panginten tiasa ngadangu yén cara anu pangsaéna pikeun tetep jagjag sareng ngahindari saré énjing nyaéta saleresna nyatana diri pikeun kaluar tina ranjang pikeun mareuman alarem, tapi nempatkeun alarem anu jarak jauh tiasa langkung saé kusabab éta tiasa sesah nguping. Nyetél alarm sareng spiker jauh tiasa ngabéréskeun kadua masalah. Poto ku