https://twhack.com
Slider Image

jam alarm

Ngawangun Laporan Cuaca, Warta Alarm Warta Alarm ku Raspberry Pi-jam alarm
  • jam alarm

Ngawangun Laporan Cuaca, Warta Alarm Warta Alarm ku Raspberry Pi

Jam alarm tiasa basajan tur pikaboseneun. Jam alarem DIY Raspberry Pi ieu ngahudangkeun anjeun kalayan ucapan pribadi, cuaca, sareng berita paling luhur. Henteu janten pameunteu robot, tapi persiapan jam weker khusus YouTuber skiwithpete pasti tiasa ngamimitian dinten anjeun leres. Nalika alarem pareum, anjeun nampi ucapan pribadi kanggo naon waé waktos na, sareng anjeun dipasihkeun tanggal sareng waktu khusus.
Usum tiis Wake-Up sacara otomatis Ngajak Anjeun Sateuacana Upami éta Snows-jam alarm
  • jam alarm

Usum tiis Wake-Up sacara otomatis Ngajak Anjeun Sateuacana Upami éta Snows

iOS / Android: Upami anjeun cicing di lokasi dimana anjeun seueur salju, anjeun terang yén dunungan sareng guru henteu nampi "alesan kuring henteu salju" upami anjeun telat. Usum tiis Wake-Up mangrupikeun aplikasi alarem anu ngarengsekeun masalah éta ku mariksa cuaca sareng ngahudangkeun anjeun tiheula upami éta snows. A