" "
https://twhack.com
Slider Image

kapal udara

Kirim Audio tina ios ka Spiker Multiple AirPlay nganggo Airfoil-kapal udara
  • kapal udara

Kirim Audio tina ios ka Spiker Multiple AirPlay nganggo Airfoil

Ios tiasa ngalirkeun audio ka sasarap AirPlay anu mana waé, anu saé pisan, tapi éta henteu tiasa ngalirkeun audio kana sababaraha speaker AirPlay sapertos iTunes tiasa. Ieu workaround saeutik kalayan aplikasi streaming Airfoil ngarengsekeun masalah éta. Airfoil Aliran Sakur Audio Overlay AirPlay (Henteu Mung iTunes), Pareum $ 10 Windows / Mac: AirPlay mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalirkeun musik anjeun ka stereo gedé anjeun, tapi ngan ukur… Pikeun anu henteu terang, Airfoil mangrupikeun aplikasi $ 25 kanggo Windows sareng OS X anu ngalirkeun naon waé audio tina komputer anjeun - sanés ngan
Kumaha carana Janten Anjeun Nyambungkeun Home AirPlay-Cocog-kapal udara
  • kapal udara

Kumaha carana Janten Anjeun Nyambungkeun Home AirPlay-Cocog

Téknologi streaming média anyar Apple, AirPlay, mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalirkeun alat anu di luar bumi, tapi ukur dianggo kana tujuan anu disatujuan ku Apple tina kotak. Kieu carana ngadamel bumi anjeun salaras sareng AirPlay, supados naha anjeun nganggo Windows atanapi Mac, Android atanapi ios, XBMC atanapi pusat média anu sanés, anjeun tiasa ngalirkeun data sacara lancar diantara unggal. Sor
ShairPort Ngahurungkeun Komputer anjeun kana Tujuan AirPlay-kapal udara
  • kapal udara

ShairPort Ngahurungkeun Komputer anjeun kana Tujuan AirPlay

Pamekar sareng hacker hardware James Laird ngabalikkeun mesin AirPort Express Apple sareng ngarangkep bit penting kana naskah Perl anu janten komputer anjeun kana tujuan AirPlay. Catetan: Ieu barang geeky anu saé, sareng anjeun tiasa bet yén dina waktu anu singget, batur bakal nyambungan sareng vérsi anu langkung ramah ku pangguna. S
AirPlayer Ngahurungkeun Mac anjeun kana Tujuan AirPlay kanggo Alat iOS anjeun-kapal udara
  • kapal udara

AirPlayer Ngahurungkeun Mac anjeun kana Tujuan AirPlay kanggo Alat iOS anjeun

Diantara seueur panyalahan téknologi streaming AirPlay Apple anu hébat nyaéta kamampuan pikeun ngalir tina alat ios anjeun ka Mac (atanapi PC). AirPlayer méréskeun masalah éta sareng hiji klik. Erica Sadun tina sagala-hal-Apple blog TUAW mutuskeun nyandak masalah kana panangan dirina sorangan sareng ngamekarkeun klien AirPlay pikeun Mac. Éta
Kumaha Cara Ngadamel Sadaya Pidéo AirPlay-Cocog Anjeun-kapal udara
  • kapal udara

Kumaha Cara Ngadamel Sadaya Pidéo AirPlay-Cocog Anjeun

Éta Setélan Spésifikasi Apple ngamungkinkeun pikeun codecs MPEG4 sareng H.264, tapi H.264 mangrupikeun pilihan anu langkung saé (ku sababaraha alesan anu urang henteu badé lebet didieu) ku kituna urang bakal ngan ukur sareng éta. Dina video di luhur kami parantos nganggo Handbrake pikeun nerapkeun setélan ieu sareng ngarobih pidio kami janten AirPlay friendly sabab 1) gratis sareng 2) cross-platform, tapi anjeun tiasa nganggo encoder video anu tiasa nyiptakeun H.264 .m