https://twhack.com
Slider Image

maskapai

Delta moal Henteu Ngeusi Dagang Pelanggan Tambahan pikeun Book Penerbangan Offline Atoh-maskapai
  • maskapai

Delta moal Henteu Ngeusi Dagang Pelanggan Tambahan pikeun Book Penerbangan Offline Atoh

Masarakat maskapai kasohor pikeun biaya, sareng biaya ngumpulkeun telepon nyaéta salah sahiji anu paling disengiti. Sababaraha maskapai leres-leres ngalebetkeun para nasabah nalika masihan buku penerbangan dina telepon atanapi di bandara, tinimbang nyambung. Delta parantos mutuskeun pikeun nix biaya anu.