" "
https://twhack.com
Slider Image

hawa udara

Atur AirDrop ka "Kontak Ngan" Pikeun nangtayungan Privasi Anjeun (sareng Panon anjeun)-hawa udara
  • hawa udara

Atur AirDrop ka "Kontak Ngan" Pikeun nangtayungan Privasi Anjeun (sareng Panon anjeun)

AirDrop ngamungkinkeun anjeun mindahkeun file diantara alat ios ku usapkeun kana ramo. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun mindahkeun file ka alat anu caket dieu. Upami anjeun henteu nyetél éta "kontak hungkul, " saha waé anu caket anjeun tiasa ngirim file. Panulis verge Josh Lowensohn nganggo cara anu pinter pikeun ngingetkeun jalma ngeunaan setting standar ieu dina ios 8. Anj