https://twhack.com
Slider Image

airbnb

Tatanggana Airbnb Ayeuna Ayeuna Léngkah Tamu Rowdy-airbnb
  • airbnb

Tatanggana Airbnb Ayeuna Ayeuna Léngkah Tamu Rowdy

Ékonomi ngabagi janten tangtangan, sareng pikeun Airbnb, salah sahiji tantangan éta nyaéta tatangga anu henteu senang. Para tamu Rowdy Airbnb tiasa janten masalah pikeun padumukan anu caket, sareng dina usaha ngatasi ieu, perusahaan parantos ngaluncurkeun hotline komunitas. Perusahaan ngumumkeun alat tadi bulan saatos konperénsi, nurutkeun Bloomberg: Salah sahiji masalah anu paling penting anu dihadapi ékonomi dibagi nya éta kumaha jalma-jalma milih milu aub babarengan sareng anu henteu, ”saur Tanabe dina forum umum. "
Hindarkeun Daptar Anu Goréng atanapi Patah dina Airbnb Sareng Pilarian Google Anu Balik-airbnb
  • airbnb

Hindarkeun Daptar Anu Goréng atanapi Patah dina Airbnb Sareng Pilarian Google Anu Balik

Sewa Airbnb umumna aman, tapi anu nyiksa kadang-kadang nyababkeun sistem. Upami anjeun ragu daptar sah, coba lakukeun dina gambar milari ngabalikkeun gambar. Kami parantos nyertakeun cara pikeun nyegah masalah sewaan Airbnb sateuacanna, tapi situs berita perjalanan Skift nembé ngaluarkeun masalah anu langkung serius: rentals palsu.