" "
https://twhack.com
Slider Image

perjalanan hawa

Sakabeh Cara Cara Ngusahakeun Kéngingkeun Balik Bisnis Anjeun-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Sakabeh Cara Cara Ngusahakeun Kéngingkeun Balik Bisnis Anjeun

Konsumén jarang gaduh kecap anu saé pikeun nyarios ngeunaan maskapai, sareng perusahaan-perusahaan kasebut nuju aya bewara. Aranjeunna nyobian meunang usaha anjeun deui kalayan sajumlah perks supados perjalanan anjeun langkung saé. Barina ogé, sabagéan ageung maskapai parantos janten macét, nasabah daék ngapung kalayan diskon mamawa diskon kusabab henteu langkung parah. Kieu
PSA: Bébas Perjalanan Sengketa Saatos Perjalanan anjeun atanapi Penerbangan Pulang Anjeun Mei Dihang-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

PSA: Bébas Perjalanan Sengketa Saatos Perjalanan anjeun atanapi Penerbangan Pulang Anjeun Mei Dihang

Anjeun henteu kedah sulaya biaya maskapai, tapi upami anjeun ngalakukeun, éta gampang ngantep hanjelu supados badé ngabéréskeun kaayaan ASAP. Sabalikna, ngantosan dugi saatos perjalanan anjeun, sakumaha sababaraha maskapai aktip ngabatalkeun jadwal anu dibantah, sanajan anjeun nuju tengah tikét perjalanan. Nal
Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Parobihan Perjalanan Udara Taun Ieu-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Sagala Anjeun Kedah Nyaho Ngeunaan Parobihan Perjalanan Udara Taun Ieu

Tina aturan TSA anu langkung ketat pikeun ganjaran perjalanan anu langkung saé, anjeun tiasa ngaharepkeun parobihan ageung dina perjalanan udara taun ayeuna. Naha anjeun pangunjung sering atanapi liburan, anjeun bakal hoyong sadar kana parobahan sateuacan anjeun ka bandara. Ukuran Kaamanan Aya Bangkong Nepi ka taun ieu, sababaraha lisénsi supir nagara panginten henteu ngalayang janten ID kanggo penerbangan domestik deui.
FlightSphere Méré Ton Statistik Peringkat Pikeun Bagian Rute-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

FlightSphere Méré Ton Statistik Peringkat Pikeun Bagian Rute

Departemen Angkatan Darat AS (DOT) tetep statistik ngeunaan penerbangan sareng telat penerbangan, tapi statistik henteu gampang dibaca. FlightSphere nempatkeun data ieu kana format anu gampang dibaca, ku kituna anjeun tiasa milarian penerbangan anu pangsaéna. Maskapai pribadi sareng situs perjalanan anu sanés (bahkan Wolfram Alpha) bakal nyarioskeun kana catetan waktos pikeun rute tinangtu.
Hindarkeun Bandara Bandingan Bandara ku Nyokot Menang ka Hotel anu Caket-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Hindarkeun Bandara Bandingan Bandara ku Nyokot Menang ka Hotel anu Caket

Bandara bandara tiasa nyandak waktos anu lami kusabab jalmi turun pesawat kedah ngajalankeun di luar ampir sami sareng waktos anu ngajemput na dugi kana bandara. Redditor Mm2k nawarkeun solusi saderhana pisan: nyandak shuttle ka hotél anu caket. Nalika sumping di hiji kota sareng anjeun badé kajupuk, kéngingkeun shuttle gratis ka hotél anu caket dieu sareng ngajemput di dinya. Up
Kumaha Kaamanan Sipar salajengna anjeun Henteu Késang-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Kumaha Kaamanan Sipar salajengna anjeun Henteu Késang

Hatur nuhun kana kaamanan anu ditingkatkeun, telat, korsi anu sempit, neundeun kantong kawates, sareng sagala rupa masalah anu sanés, sababaraha urang anu leres resep ngapung. Sanaos anjeun henteu tiasa ngatasi unggal masalah, sababaraha tip sareng strategi tiasa ngajantenkeun hiber anjeun langkung saé.
Angle laptop Anjeun pikeun kanyamanan anu langkung saé dina pesawat-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Angle laptop Anjeun pikeun kanyamanan anu langkung saé dina pesawat

Sababaraha korsi kapal terbang nyadiakeun jumlah kamar anu pikaresepeun sareng pasti teu konséntrasi dina ergonomika. Upami anjeun ngarencanakeun nganggo laptop bari ngalayang, pastikeun anjeun nganggo éta dina sudut pikeun ngahindarkeun moro sareng nganiaya tonggong anjeun. Téknologi Pangéran Terapi ngajelaskeun masalah sareng moro sareng kumaha anjeun tiasa kéngingkeun sudut anu langkung saé: Entong Hunch: Sateuacan nganggo sudut laptop b laptop supaya beuheung tetep dina posisi nétral sareng nétral, citakan pikeun saluyukeun layar sareng tingkat soca. Salah
Dahar sareng Nginum di Bandara kanggo Kurang-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Dahar sareng Nginum di Bandara kanggo Kurang

Kéngingkeun diri pikeun tuangeun atanapi tuang di terminal bandara mangrupikeun usaha anu mahal saprak réstoran sareng toko nyirian produkna sacara signifikan. Aranjeunna terang anjeun moal tiasa ngintunkeun cair sareng gaduh sababaraha pilihan di bandara janten aranjeunna mangpaatkeun kaayaan ieu.
Kumaha Program Wisata Ékspor Terpanjangna TSA Anyar tiasa dianggo-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Kumaha Program Wisata Ékspor Terpanjangna TSA Anyar tiasa dianggo

Administrasi Pengangkutan Keselamatan AS (TSA) parantos nguji program anu disebut TSA Pre anu ngamungkinkeun anjeun nyayogikeun TSA kalayan sajumlah rinci pribadi pikeun tukeur kanggo ngalangkungan garis panjang dina checkpoints kaamanan. Gumantung kana kumaha perasaan anjeun ngeunaan TSA, ieu tiasa disada saé atanapi saé pisan.
Kumaha Flying Bakal Robah di 2012 salaku Hasil tina Réputan Uta Pendékorasi FAA-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Kumaha Flying Bakal Robah di 2012 salaku Hasil tina Réputan Uta Pendékorasi FAA

FAA Modernization and Safety Improvement Act of 2012, anu langkung dikenal salaku Bill Reauthorization Administrasi Federal Aviation, parantos dirampung dina kongres. Éta ngarobih perjalanan udara dina sababaraha cara anu positif, nyayogikeun anjeun hak tambahan nalika penerbangan anjeun. Ieu naon anu anjeun kedah terang.
Anjeun Duit Sering Utang Lamun Anjeun Dibeungkeut ku Airline-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Anjeun Duit Sering Utang Lamun Anjeun Dibeungkeut ku Airline

Peraturan anyar anu dikaluarkeun ku Dinas Angkutan Pertambakan nyarios yén wisatawan anu sacara sukarela "dibonjol" tina penerbanganna nampi pembayaran anu langkung ageung tibatan sateuacanna. Dibikeun ongkos anu langkung ageung, sukarelawan dibungkus masihan anjeun langkung badé dirundingkeun, sareng booking penerbangan henteu darurat dina dinten perjalanan anu busier sanés pamanggih anu goréng. Bi
Diajar Tiket Tiket Sérpét Airline janten Langkung Saé Langkung Saé Nalika Laleur-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Diajar Tiket Tiket Sérpét Airline janten Langkung Saé Langkung Saé Nalika Laleur

Pas anjeun kosan gaduh sababaraha émbaran konci anu anjeun perhatikeun, tapi kumaha upami sadayana hurup sareng singgetan éta? Nyaho kodeu tiket anjeun tiasa nyaritakeun kumaha kamungkinan anjeun kabeungkeut kana penerbangan anjeun. Kelas tumpur ditandaan ku hurup A ngalangkungan Y, iklan sepi upami anjeun ngagaduhan tiket diskon atanapi upami anjeun parantos mayar ongkos pinuh.
Kumaha Meunang Wi-Fi Murah Murah atanapi Gratis-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Kumaha Meunang Wi-Fi Murah Murah atanapi Gratis

Hoyong tetep nyambungkeun luhur 10, 000 suku tapi henteu daék mayar premium? Kieu kumaha carana nganggo Wi-Fi di-diskon atanapi diskon atanapi lengkep gratis. Blog sareng bumi blog Unplggd nawiskeun sababaraha tip dina nyekel-nyambungkeun Wi-Fi dina murah. Saran anu jelas nyaéta kodeu Kupon Googling (atanapi ngecék RetailMeNot) sareng mésér bungkus (anjeun tiasa motong dugi ka 35% ku cara kieu), tapi tétéla anjeun tiasa nyandak Wi-Fi pas gratis anu lumayan gampang liwat promosi. Upami
Matrix Nyaéta Mesin Harga Harga Tanpa Nonsense anu Nguatkeun Lain-Lain-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Matrix Nyaéta Mesin Harga Harga Tanpa Nonsense anu Nguatkeun Lain-Lain

ITA Software's Matrix mangrupikeun parangkat lunak anu ngawasa Orbitz, Kayak, CheapTickets, sareng seueur maskapai sareng alat agén perjalanan. Tapi anjeun tiasa ngalangkungan sadaya iklanna sareng datang-téang sareng milarian Matrix téa pikeun sko anu euweuh omong kosong dina penerbangan anu murah. H
Aturan Kaamanan Penerbangan Anyar, Jauh deui-perjalanan hawa
  • perjalanan hawa

Aturan Kaamanan Penerbangan Anyar, Jauh deui

Saatos usaha anu ngabeledug nyerang Jumaah dina pesawat anu dirobih AS, kaamanan perjalanan udara diperang sareng aturan parantos dirobih. Teu aya prosedur resmi anu diumumkeun, tapi ieu naon anu dilaporkeun fliers sareng agén warta salaku aturan anu siga ayeuna énggal ngapung. Poto ku Joshua Davis.