https://twhack.com
Slider Image

ai

Asistén Smartphone Go Kepala, Ka Ayeuna Google Parantos Luhur-ai
  • ai

Asistén Smartphone Go Kepala, Ka Ayeuna Google Parantos Luhur

Kalayan tilu smartphone utama AIs masihan jawaban, sesah nyebut naon anu pangsaéna. Dina hiji ulikan anu naroskeun tilu Tilu utama anu aya leuwih ti 3000 patarosan béda, tingali saha sumping di luhur. Anu pangpentingna, ieu pangajaran, anu dilakukeun ku Konsultasi Temple Temple, didasarkeun sacara ngan ukur dumasar kana pamundut pangaweruh, henteu ngabandingkeun kamampuan asistén pribadi. É