https://twhack.com
Slider Image

pituah

Tip Tip Pikiran Michael Caine: Lirénkeun Pariksa Priksa-pituah
  • pituah

Tip Tip Pikiran Michael Caine: Lirénkeun Pariksa Priksa

Teu aya anu resep kéngingkeun. Kualitas hoyong dua kali sareng panyawat cek damel keretas unggal waktos artos janten leungeun. Sakumaha Michael Caine nunjukkeun, kadang henteu kunanaon pikeun ngantepkeun hal-hal alit. Ngomongkeun majalah Esquire, aktor anu kaceluk dina unggal pilem Christopher Nolan saatos Insomnia ngusulkeun yén kadang-kadang cacah unggal senén anu anjeun utang henteu ngabantosan anjeun hirup hirup anu langkung saé. Ka
Pikirkeun "Ngirimkeun Kapal" Nalika Ngalaksanakeun Hiji, Paripolah Anyar-pituah
  • pituah

Pikirkeun "Ngirimkeun Kapal" Nalika Ngalaksanakeun Hiji, Paripolah Anyar

Nalika anjeun nyobian ngalakukeun hal anu henteu pikaresepeun atanapi pikasieuneun unggal dinten, anjeun tumuh kana karir sareng kaahlian anjeun. Padamelan ieu henteu salawasna gaduh hasil langsung, sanaos. Upami anjeun mikir sapertos ngirim kapal, anjeun bakal ngahargaan yén henteu sadaya misi ieu dikaluarkeun.
Naha Runtah Bicara mangrupikeun Gagasan goréng dina Widang Karir Sakur-pituah
  • pituah

Naha Runtah Bicara mangrupikeun Gagasan goréng dina Widang Karir Sakur

Anjeun panginten ngagaduhan dinten nalika tindakan batur anu nguciwakeun anjeun ka titik anu anjeun hoyong nyarioskeun anu goréng ngeunaan jalma anu sanés. Nathan Bennett di Harvard Business Review ngabahas sababaraha saran anu ngécéskeun naon sababna éta ideu anu goréng, khususna dinten ieu sareng umur. Dina
Ngalampah Hiji Henteu Henteu Kurangeun Kawat Unggal Poé-pituah
  • pituah

Ngalampah Hiji Henteu Henteu Kurangeun Kawat Unggal Poé

Urang nyéépkeun seueur waktos nyobian pikeun nyegah ngarareunah. Urang moal pernah sukses, sanaos. Nyiapkeun keur ngarareunah ku biasa dipaké deui waé. Ngahindarkeun katugenah teu mung ngajadikeun urang henteu siap pikeun bagian susah hirup anu teu bisa dielakkan. Upami urang nyingkahan kagiatan anu teu pikaresepeun, éta tiasa ngakibatkeun spiral ka handap. Sal
Ngalaksanakeun Inok Kabiasaan Kabiasaan Anjeun Sateuacan Dipiceun Kana Batur-pituah
  • pituah

Ngalaksanakeun Inok Kabiasaan Kabiasaan Anjeun Sateuacan Dipiceun Kana Batur

Aya masalah seueur salempang ngeunaan upami anjeun ngalih sareng batur. Hiji hal anu condong teu kapendak nyaéta anu sakedik, unggal kabiasaan unggal dinten urang ngagaduhan anu katingalina normal, tapi tiasa kasar batur. Kumaha Kumaha Kuring Ngahasilkeun Transisi Nalika Pentingna Anu Ku Ngahasilkeun?
Fokus kanggo Ngadamel Jalma Ketawa, Sanaos Anjeun Badag-pituah
  • pituah

Fokus kanggo Ngadamel Jalma Ketawa, Sanaos Anjeun Badag

Craig Newmark, pangadeg Craigslist, diajar kaahlian penting nalika kaayaan jalma-jalma séjén: coba ngajantenkeun aranjeunna seuri, sanajan anjeun goréng pisan, sabab ngaganggu saha waé tina aspék négatip kapribadian anjeun. Craig ngajelaskeun: Abdi sanés nerd, serius-teras, sareng kadang-kadang anu ditarjamahkeun jadi jalma anu terang-sagala. Jalma
Nyolong sapertos Artis-pituah
  • pituah

Nyolong sapertos Artis

Kaleresan hébat anu jarang dicarioskeun ku seniman, numutkeun Austin Kleon, nyaéta aranjeunna nginjeum ideu ti sumber sanés. Éta, sareng 9 jejer anu sanés, mangrupikeun topik anu anjeunna masihankeun di Broome Community College sareng ayeuna dipasang dina blog na. Gambar kahadean hisgett. Nya postingan ngandung seueur saran anu saé utamina pikeun seniman tapi tiasa dianggo ogé pikeun saha waé. Digali
Jujur Ayeuna "Masihan Naséhat Wijaksana ti Babaturan anjeun-pituah
  • pituah

Jujur Ayeuna "Masihan Naséhat Wijaksana ti Babaturan anjeun

Jean jaket, robih rambut dinamis, iPad 2-kadang sakapeung mangrupikeun nasihat babaturan sateuacan ngajari. Aplikasi wéb / mobile Jujur Ayeuna ngamungkinkeun anjeun nampi naséhat anu henteu aya nami anu dilampahkeun pikeun réspon anu langkung calon, ogé ngahémutan ahli sareng anu sanésna upami anjeun hoyong. Anje
Kumaha Meunang Padamelan Anu Anu Kaluar tina Liga Anjeun-pituah
  • pituah

Kumaha Meunang Padamelan Anu Anu Kaluar tina Liga Anjeun

Kami parantos ningali kana padamelan padamelan upami anjeun henteu gaduh pangalaman anu relevan, tapi kumaha upami pangalaman anjeun relevan tapi padamelan ngan ukur kaluar tina liga anjeun? Ieu sababaraha strategi pikeun ngabantosan. Kumaha Kumaha Kuring Kéngingkeun Padamelan Nalika Kuring Henteu Kéngingkeun Pangalaman anu Berkaitan?
Jieun FAQ Pribadi pikeun Babaturan Anu Hoyong Naséhat anjeun-pituah
  • pituah

Jieun FAQ Pribadi pikeun Babaturan Anu Hoyong Naséhat anjeun

Upami anjeun saé kana hal anu sareng babaturan anjeun terang éta, éta tiasa pikaboseneun — sareng ngirangan waktos-ngajawab patarosan anu sami-teras. Blogger Brett Kelly nyarankeun nyiptakeun halaman wéb anu ngajawab patarosan anu anjeun parantos naroskeun. Poto ku ngumbara. Kelly ngagaduhan ide anu saé. Upami
BetterMe Mantuan Anjeun Pasihan sareng Nampi Balesan anu Jujur Tanpa Anu Kagelaran-pituah
  • pituah

BetterMe Mantuan Anjeun Pasihan sareng Nampi Balesan anu Jujur Tanpa Anu Kagelaran

Éta tiasa kagok nanyakeun tanggapan jujur ​​ti jalma-jalma di sabudeureun anjeun, tapi terang kumaha batur sadar urang penting pikeun perbaikan diri. Layanan anyar BetterMe ngabantosan anjeun nungtun naséhat ti batur sanés nempatkeun aranjeunna. Upami anjeun nuju panginten, upami anjeun nyarios teuing nalika rapat, BetterMe tiasa ngabantosan anjeun milarian anu henteu padamelan hiji padamelan naros. Ngan
Hiji CEO 12 "Hukum Hukum Hayat-pituah
  • pituah

Hiji CEO 12 "Hukum Hukum Hayat

CEO Tom Hoobyar ngaluarkeun 12 "hukum kahirupan" na anu diresmikeun ku anjeunna dumasar kana pangalaman na. Upami anjeun tiasa burih sababaraha artos pikeun ngabantosan diri sareng sadaya midang, éta saé sanés daptar anu goréng. Hukum kaasup # 4, "Anjeun ngadamel kabiasaan anjeun teras kabiasaan anjeun janten anjeun" (ie. Ti
Tanya ka Pamiarsa: Kumaha kuring mendakan dokter gigi anu saé?-pituah
  • pituah

Tanya ka Pamiarsa: Kumaha kuring mendakan dokter gigi anu saé?

Reader E nyerat: Kuring nembe nembé ngalih ka Los Angeles ti kota anu rada leutik di Iowa sareng kuring kedah mendakan dokter gigi anu saé (tekenan kana anu saé! ). Kuring angkat ka dokter gigi di dieu sababaraha bulan kapengker, tapi anjeunna sareng sadayana kantorna nyarios répot, jelas nyoba ngajual kuring sadayana anu henteu peryogina ku waktos kuring ngantunkeun kuring hariwang ku salempang kuring bakal hariwang. ti
Tanya ka Pamiarsa: Ngoréksi grammar?-pituah
  • pituah

Tanya ka Pamiarsa: Ngoréksi grammar?

Pamaca anonim nyerat: Abdi gaduh batur sapagawean yén kuring damel sareng anu, sanaos janten profesional anu ngajar, ngagaduhan sababaraha "quirks grammar". Anjeunna rutin nyarios perkawis sapertos "Kuring henteu kantos tuang didieu" atanapi "Anjeun kedah sumping sareng rapat sareng Bob sareng Abdi".
Meunang pitulung ti ahli di Qunu-pituah
  • pituah

Meunang pitulung ti ahli di Qunu

Situs wéb Qunu mangrupikeun komunitas anu berbasis obrolan dimana pangguna tiasa nampi jawaban ti jalma-jalma anu terang naon anu aranjeunna bahas, atanapi alternatipna, masihan jawaban salaku jalma anu terang naon anu aranjeunna ngobrolkeun. Bagian anu pangsaéna: saprak éta dumasar-obrolan, anjeun tiasa nampi tanggapan anjeun langsung. A
Kumaha pikeun nyegah politikus kantor-pituah
  • pituah

Kumaha pikeun nyegah politikus kantor

Kantor politik. Teu bisa diindarkeun? Henteu numutkeun Manajer Slacker. Anjeunna ngagaduhan sababaraha tip pikeun ngabantosan sorangan tina kaulinan politik di tempat padamelan. Alesan utami anu kuring tetep apolitik nyaéta nya éta peryogi seueur rohangan sareng waktos, sareng kuring parantos ngagaduhan hal anu cukup salempang.
Dina Kasuksesan-pituah
  • pituah

Dina Kasuksesan

Héy y'all, Keith di dieu. Kuring nyerat sakedik tulisan sareng sababaraha pikir ngeunaan kasuksésan sabab aya hubunganna sareng ngamimitian bisnis ogé kamekaran profésional. Kuring panginten ieu tiasa janten sababaraha dipikaresep pikeun pamiarsa Lifehacker. Kuring atos calik dina sababaraha waktos sareng nyobian mikirkeun naon anu kuring ngahartikeun salaku profésional, sareng anu kuring pikir penting pikeun kamekaran profésional kuring sorangan. Kuri
Kumaha Meunang Babatur & Pangaruh Jalma: Pitunjuk-pituah
  • pituah

Kumaha Meunang Babatur & Pangaruh Jalma: Pitunjuk

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos publikasi, tapi anjeun masih bisa ningalina di dieu. Hoyong diajar kumaha carana meunang babaturan sareng pangaruh jalma? Kabungkus waktos? Cobi pituduh gancang ieu anu nyertakeun ide inti dina hiji halaman. Pitunjuk ieu pikeun ideu di Dale Carnegie s Kumaha Menang Babatur sareng Pangaruh Jalma Urang bakal ngabantosan saha waé anu langkung efektif ngawangun hubungan sareng memotivasi batur.
Langsung lempeng ka operatorna-pituah
  • pituah

Langsung lempeng ka operatorna

Sadayana terang yén nalika anjeun nyauran nomer perusahaan gratis tol, anjeun menet '0' sarébu kali dugi ka nampi operator, henteu? Nya, henteu salawasna. Blogger sareng pangusaha Paul Inggris parantos ngeposkeun léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun ngobrol sareng hiji manusa pikeun 108 perusahaan anu béda (sahenteuna salah sahiji anu anjeun palanggan). Sis
Kéngingkeun pitulung anonim tina Say-So-pituah
  • pituah

Kéngingkeun pitulung anonim tina Say-So

Gambar ieu leungit sababaraha waktos saatos diterbitkeun. Say-So mangrupakeun aplikasi wéb anu gratis, anonim anu ngamungkinkeun para pangguna masangkeun patarosan sareng polling ka komunitas Say-So. Saatos Anjeun nyiptakeun boh polling atanapi patarosan kabuka, Say-So naroskeun anjeun ngajak babaturan sareng kulawarga ngiringan diskusi.