https://twhack.com
Slider Image

tambahkeun kana

Tambahkeun Kakuasa Baca Reader-Safari kana Firefox sareng Chrome-tambahkeun kana
  • tambahkeun kana

Tambahkeun Kakuasa Baca Reader-Safari kana Firefox sareng Chrome

Fitur Safari 5 anu ditingali perhatian wéb nyaéta tombol Reader, anu ngeureunkeun tulisan sareng tulisan blog kana format iklan anu gratis anu teu bisa dibaca. Dua tambihan tambihan pikeun Firefox sareng Chrome ngalaksanakeun tugas anu saé pikeun ngaréndéngkeun genah éta. Upami anjeun sono kana babak naon anu anyar dina Safari 5, panjelasan ringkes ngeunaan Reader nyaéta, nalika seueur toko buku parantos sumping pikeun nawiskeun pangalaman maca anu disederhanakeun, teu kentel, Safari mangrupikeun panyiar utama utama anu teraskeun sareng nawiskeun éta jinis fitur sacara standar, salaku tombol al