https://twhack.com
Slider Image

tambah adblock

Adblock Plus Ngidinan Anjeun ngadukung "Non-Intrusive" Iklan-tambah adblock
  • tambah adblock

Adblock Plus Ngidinan Anjeun ngadukung "Non-Intrusive" Iklan

Kuring sok henteu resep Adblock, kalolobaanana kusabab kuring hoyong ngadukung situs-situs anu kuring didatangan - tapi situs-situs anu nyababkeun pop-upan anu ngaganggu-nyungkeun sareng iklan mouse-over masih ngagiling geng kuring, sareng kuring sok miharep kuring bisa meungpeuk aranjeunna sanés ngahalangan batur.
Adblock Plus Coming (Resmi) ka Google Chrome-tambah adblock
  • tambah adblock

Adblock Plus Coming (Resmi) ka Google Chrome

Pamekar Adblock Plus, lila-extension Firefox anu paling populér (kalebet resmi sareng sakitar ieu), parantos dirawat sababaraha waktos sanés anjeunna henteu museurkeun tungtutan porting-na pikeun Chrome. Tapi hal parantos dirobih, numutkeun TechCrunch, sareng pamekar parantos dipasang pikeun ngalegaan penyambungan AdThwart jadi full Adblock Plus pikeun Chrome (teras, sigana waé éta, palabuhan Safari sareng Opera). [T