" "
https://twhack.com
Slider Image

blokir ad

Ningali Loka Wéb Broken on ios?  Pariksa Iklan anjeun-blokir ad
  • blokir ad

Ningali Loka Wéb Broken on ios? Pariksa Iklan anjeun

Blok iklan iklan téh nyaéta fitur pang populerna tina ios 9, tapi sigana éta parantos ngabalukarkeun masalah-nyaéta, éta lengkep nyebatkeun sababaraha situs balanja online. Best Blok Iklan pikeun iPhone ios 9 ngenalkeun "pameungpeuk kontén, " kanggo Safari. Ieu fungsina utamina salaku pameungpeuk iklan, tapi aranjeunna… Seueur situs gaduh kode backend anu dianggo sami pikeun pelacak iklan. Situs
Blok Iklan dina Smartphone anjeun sareng Modeu pesawat-blokir ad
  • blokir ad

Blok Iklan dina Smartphone anjeun sareng Modeu pesawat

Upami anjeun gering ningali iklan spanduk di kaulinan anjeun sareng aktipitas smartphone anu sanés, anjeun tiasa ngalang-alangana ngan saukur ku nempatkeun telepon anjeun dina modeu pesawat. Kuring henteu gaduh pamanggih kumaha kuring henteu kantos sadar ieu sateuacan (sareng kuring bayangkeun ieu warta kuno pikeun sabagian anjeun), tapi iklanna peryogi sambungan internét pikeun ditingalikeun dina smartphone Anjeun.
Hurungkeun Router DED-WRT anjeun janten Bloker Iklan Sakabéh-blokir ad
  • blokir ad

Hurungkeun Router DED-WRT anjeun janten Bloker Iklan Sakabéh

Ekstensi blok block iklan hadé pikeun panyungsi individu tapi ninggalkeun alat sareng aplikasi anu sanés. Setel filter tingkat tingkat router pikeun meungpeuk iklan pikeun unggal alat dina jaringan asal anjeun. Poto ku Rusty Haskell. Sysadmin Geek — cabang anu difokuskeun admin ku How-To Geek — ngabagi pitunjuk anu lengkep pisan pikeun nyetél Pixelserv dina DD-WRT anu dirobih. Intin