https://twhack.com
Slider Image

kagiatan

Urang parantos Googol tina Schemer Ngajak Ngajawab-kagiatan
  • kagiatan

Urang parantos Googol tina Schemer Ngajak Ngajawab

Minggu kamari Google ngintunkeun Schemer, webapp anyar maranéhna dirancang pikeun mantuan anjeun milari hal-hal anu saé anu kudu dilakukeun. Anu nyekel: Anjeun peryogi undangan pikeun ngamimitian, sareng kami ngan ukur 200. cekap, upami anjeun henteu tiasa ngadaptarkeun maka anjeun kedah janten emas ayeuna, sabab kami parantos ngagaduhan baldi anu langkung ageung serahkeun ka pamiarsa Lifehacker.
Schemer mangrupikeun Alat Anyar Google pikeun Neangan Anu Sora Anu Henteu Kéngingkeun (sareng Kami parantos Diajak)-kagiatan
  • kagiatan

Schemer mangrupikeun Alat Anyar Google pikeun Neangan Anu Sora Anu Henteu Kéngingkeun (sareng Kami parantos Diajak)

Ayeuna, Schemer Asezareueus ku kontén tina sababaraha mitra peluncuran — Lifehacker kalebet. Kami parantos damel sareng folks di Google pikeun nyuntik sakedik Lifehacker ka Schemerverse, anu hartosna kami ogé ngagaduhan sababaraha undangan pikeun kaluar. Béta ngajak-ngan hanjakalna leutik pisan , sahingga kami ngagaduhan 200 ulem anu sangat terbatas kanggo masihan kaluar ka pamiarsa Lifehacker. Pen