https://twhack.com
Slider Image

jarawat

Blackheads Anjeun Mei Henteu Tiasa Blackheads (sareng Ilmu Kulit Lain)-jarawat
  • jarawat

Blackheads Anjeun Mei Henteu Tiasa Blackheads (sareng Ilmu Kulit Lain)

Kaseueuran urang ngarawat jarawat dina sababaraha bentuk atanapi sanés, sareng blackheads tiasa ngaganggu kusabab aranjeunna janten nyata. Nanging, SciShow ngécéskeun yén sakapeung jalma hideung éta henteu blackheads, sareng anjeun sigana mah henteu kedah kacau. Blackheads dikubur pori-pori anu dipasangkeun ku sél minyak, sél kulit paéh, sareng bakteri. Aranje