https://twhack.com
Slider Image

diakses

Ngembangkeun layar anjeun sareng Microsoft Magnifier-diakses
  • diakses

Ngembangkeun layar anjeun sareng Microsoft Magnifier

Pangguna Windows XP anu peryogi sakedik pitulung ningali bagéan layar tiasa nganggo Microsoft Magnifier, hiji fitur dipanggang dina aksés: Magnifier mangrupikeun tampilan tampilan anu ngajantenkeun layar komputer langkung gampang dibaca ku jalma anu ngagaduhan visi anu séhat ku cara nyiptakeun jandela anu kapisah anu ningalikeun bagian anu digentos dina layar. M