https://twhack.com
Slider Image

3d

Anggo Dua Camcorder Idéntik pikeun Nyiptakeun pilem 3D DIY Basajan-3d
  • 3d

Anggo Dua Camcorder Idéntik pikeun Nyiptakeun pilem 3D DIY Basajan

Naha anjeun nginjeum ka sobat atanapi anjeun ngagaduhan dua, panunjuk palinter ieu bakal ngabantosan anjeun kaluaran pikeun cocog sareng sumber video kana video 3D. Aranjeunna pasti gaduh asu-asu Jumaah di kantor desain Zurb nalika aranjeunna masak hiji aliran kerja pikeun ngarobah kaluaran pidéo tina dua iPods kana produsén pilem 3D basajan.