https://twhack.com
Slider Image

Percetakan 3d

Kumaha Cara Nyiptakeun Barang 3D Dicetak Tanpa Pamilik Printer 3D-Percetakan 3d
  • Percetakan 3d

Kumaha Cara Nyiptakeun Barang 3D Dicetak Tanpa Pamilik Printer 3D

Percetakan 3D leres-leres friggin 'cool, tapi janji yén urang sadayana bakal ngagaduhan hiji di imah kami ku ayeuna parantos tétéla kirang leres. Untungna, anjeun henteu kedah nyalira pikeun nyiptakeun ciptaan imajinasi anjeun pikeun hirup. Anjeun masih tiasa heran naha anjeun kedah paduli ngeunaan percetakan 3D pikeun mimitian ku. É
Ngawangun Printer 3D Pikeun Dina $ 300 (Ditambahkeun Lot Lot)-Percetakan 3d
  • Percetakan 3d

Ngawangun Printer 3D Pikeun Dina $ 300 (Ditambahkeun Lot Lot)

Kami baris payun di dieu: proyék ieu henteu gampang. Nanging, upami anjeun nyobian tangtangan ieu (atanapi sababaraha) akhir minggu, rencana ieu ngawangun printer 3D anjeun sorangan dina kaayaan $ 300 anu geulis pembunuh. Pangguna Parentah AlmusYang parantos ngahijikeun pituduh anu lengkep pikeun ngawangun printer 3D buatan bumi.
Jieun Spacer Sawah ngebon dina Printer 3D-Percetakan 3d
  • Percetakan 3d

Jieun Spacer Sawah ngebon dina Printer 3D

Upami anjeun resep kana kebon sareng upami anjeun nganggo sistem jarak tutuwuhan sapertos Square Foot Gardening atanapi Hexagonal Plant Spacing anjeun tiasa ngahudang nyiptakeun spacer siki palastik nganggo panyitak 3D. Ngawangun Taman Leutik Square Upami anjeun remen melak kebon dapur anjeun sorangan tapi henteu leres ngagaduhan tempat perkarangan atanapi… Toko penggemar 3D Percetakan sareng weblog Proto Paradigm nawiskeun seueur desain gratis (hal) pikeun seueur asesoris ngebon atThingiverse, deposit desain desain 3D gratis, kalebet dina gantung kebon trellis netting klip, jepitan slug, spout
Jieun Planter Yogurt Cup Self Irrigating Planter sareng Printer 3D-Percetakan 3d
  • Percetakan 3d

Jieun Planter Yogurt Cup Self Irrigating Planter sareng Printer 3D

Upami anjeun ngagaduhan aksés kana printer 3D anjeun tiasa nambihan sampah kana palebah diri nyirami anu sampurna pikeun masihan pepelakan anjeun saé. Nalika juru 3D janten langkung umum sareng mimiti janten mangpaat tibatan ngan ukur proyék novel muncul pikeun nyocogkeun kana perangkat na DIY sareng ngiringan subkultur. S
Autodesk 123D Ngidinan Anjeun Nyitak Objék 3D Anjeun Nyalira sareng atanapi Tanpa Printer 3D-Percetakan 3d
  • Percetakan 3d

Autodesk 123D Ngidinan Anjeun Nyitak Objék 3D Anjeun Nyalira sareng atanapi Tanpa Printer 3D

Windows: Anjeun gaduh aksés gampang kana printer biasa sawaktu anjeun peryogi pisan, tapi henteu sadayana gaduh MakerBot atanapi printer 3D anu sanés dina méja séwang-séwangan, sareng kurva belajar pikeun mendesain objék 3D anu tiasa dicetak tiasa kagum. Aplikasi Windows Autodesk 123D ngajantenkeun ngararancang sareng percetakan dina 3D langkung tiasa diaksés, kalayan toolkit desain anu sederhana tapi alun-alun sareng pilihan pikeun ngahemat proyék sacara lokal atanapi kéngingkeun sacara profésional diciptakeun sareng dikirim dina saminggu. Kami geu