https://twhack.com
Slider Image

1Tembung

Séréd 1Password Logins to The Bookmarks Bar for Instant One-Click Logins-1Tembung
  • 1Tembung

Séréd 1Password Logins to The Bookmarks Bar for Instant One-Click Logins

Upami anjeun nganggo aplikasi manajer sandi desktop 1Password, pintas anu disumputkeun ieu tiasa ngaraoskeun ngarasa raoseun pisan sareng bagja di jeroeun: Séred a login ti 1Password ka dina téténggér browser anjeun sareng anjeun ayeuna parantos gaduh login login tunggal. Salaku Brett Kelly nyatakeun dina Ngagabungkeun Nerd Gap, ayeuna iraha waé anjeun mencét tetengger éta, 1Password bakal otomatis kahuruan sareng eusian login pikeun anjeun (upami anjeun ngagaduhan perangkat lunak anu dikonpigurasi pikeun ngalebetkeun bentuk login sacara otomatis) sareng log anjeun langsung. bener